Overslaan naar content

Zorginkoper Ouderenzorg/ Wlz (34 uur)

Op locatie
  • Deventer, Overijssel, Nederland
€ 5.112 per maandZorginkoop

Functieomschrijving

Zorginkoper Ouderenzorg, Wijkverpleging, ELV, GRZ & GZSP (34 uren)

Ben jij een deskundige professional met een analytische blik, die met souplesse onderhandelingen leidt en relaties onderhoudt? Ben je verder energiek, daadkrachtig, dienstverlenend en wil je graag een mooie bijdrage leveren aan onze 200.000 verzekerden en aan ons als Sallandse Zorgverzekeraar? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Werk dat ertoe doet

Salland Zorgverzekeraar heeft grote ambities. Die hebben we vertaald naar een strategie waar we volop aan werken en waarbij het hoogste doel is om relevant te blijven voor onze verzekerden. Jij levert daar als Zorginkoper ouderenzorg/WLZ samen met jouw collega’s een belangrijke bijdrage aan.


Wat je gaat doen als Zorginkoper Ouderenzorg/Wlz bij Salland Zorgverzekeraar?

Als zorginkoper binnen het cluster Zorg ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de inkoop van toegankelijke, kwalitatief goede en betaalbare zorg. Je bent strategisch gesprekspartner voor de raad van bestuur, cliëntenraad en directie van de zorgaanbieders die in jouw pakket vallen, zowel op financieel als zorginhoudelijk gebied. Je maakt met zorgaanbieders afspraken over kwaliteitsverbeteringen op organisatie- en locatieniveau, over oplossingen voor regionale knelpunten en over de bekostiging van hun dienstverlening. Je hebt naast de contacten met zorgaanbieders, ook contacten met andere relevante relaties. Denk daarbij met name aan cliëntenraden, gemeenten en woningbouwcoöperaties. Je koopt de zorg in op basis van het inkoopbeleid. Voor dit beleid lever je input aan op basis van jouw inzichten en contacten in de regio. Ook zorg je voor een correcte en tijdige uitvoering van het contracteringsproces.


Salland Zorgverzekeraar is een compacte organisatie met korte lijnen waar je als Zorginkoper zowel in als- extern veel impact kunt maken. Je maakt deel uit van de afdeling Zorginkoop. Deze afdeling houdt zich op landelijk niveau bezig met het inkopen van betaalbare en toegankelijke zorg. Voor de langdurige zorg ligt de focus op de regio Midden IJssel. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur Zorg. Je werkt nauw samen met de beleidsadviseurs van de afdeling Beleid & Innovatie en je hebt veel contacten met collega’s van het zorgkantoor en andere clusters en afdelingen van Salland Zorgverzekeraar. Je werkt in een team van vier zorginkopers en een kwaliteitsadviseur. Samen zorgen jullie voor de zorginkoop van de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging, Eerstelijnsverblijf (ELV), de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) en de Geneeskundige Zorg voor specifieke Patiëntgroepen (GZSP).

Vereisten

Wat maakt jou de persoon die wij zoeken?

We worden enthousiast als je resultaatgericht en accuraat bent. Je hebt kennis van, inzicht in en ervaring met inkoop in de wereld van de ouderenzorg. Je hebt bijvoorbeeld werkervaring bij een andere verzekeraar of bij een zorgaanbieder.

Je bent je bewust van het regionale speelveld waarin zorgverzekeraar, zorgkantoor en zorgaanbieder zich bevinden en hebt goed inzicht in de vraag en het aanbod van zorg. Dit inzicht gebruik je om verbinding tussen partijen tot stand te brengen om oplossingen te (laten) organiseren rondom grote opgaven in de zorg, zoals de stijgende zorgvraag, toenemende wachtlijsten, arbeidsmarktproblematiek en (technologische) innovatie. Het vertalen van strategie en beleid naar een resultaatgerichte uitvoering gaat je moeiteloos af.


Verder vragen wij:

  • Minimaal Hbo/wo-opleidingsniveau, bij voorkeur richting Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Beleid en management gezondheidszorg;
  • Een aantal jaren relevante werkervaring of bovengenoemde kennis- en vaardigheden om goede invulling te geven aan deze positie;
  • Kennis van zorgfinanciering
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
  • Analytische en onderhandelingsvaardigheden
  • Een hoge mate van zelfstandigheid, met oog voor samenwerking met het team


Wat wij bieden

Je start bij ons met een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Het gaat om een functie, ingeschaald in schaal 10 conform de CAO Zorgverzekeraars. Dit is een bruto maandsalaris van maximaal €5.112,- per maand o.b.v. 34 uren.

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn meer dan goed. Zo kennen we bijvoorbeeld een 13e maand, kom je in aanmerking voor korting op jouw zorgverzekering, zijn je werktijden flexibel en werken we hybride. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling, zo kun je o.a. gebruikmaken van het online opleidingsplatform GoodHabitz.


Ben je enthousiast geworden?

Reageer dan snel met jouw cv en korte motivatie! Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Paul Offringa (directeur Zorg) te bereiken op 06-53170645 of Jeroen Jansen (corporate recruiter) en te bereiken op 06-13246874.


Een pre-employment screening maakt deel uit van de procedure. Ook een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

of