Overslaan naar content

Maak kennis met

Ontdek werken bij ons

Ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij Salland Zorgverzekeraar? Lees dan de ervaringen van onze collega's.

Ellen

"Als Functioneel beheerder ben je dé schakel tussen de business en ICT. Je hebt voor deze functie een helikopterview nodig en je moet de dingen gewoon regelen.

Kennis van de techniek is geen vereiste maar feeling ermee wel. Ik vertaal de wensen van de gebruikers richting ICT. Dat betekent dat ik met collega’s van alle afdelingen om tafel zit, maar ook veel met externe partijen werk. Die afwisseling maakt mijn werk leuk. Geen dag hier is hetzelfde, het werk is heel divers.

En gelukkig hoef ik het allemaal niet alleen te doen. Het team Regie is vanaf mijn eerste dag hier behulpzaam. Kom je ergens niet uit? Er is altijd wel een collega die de tijd neemt om het uit te leggen. Ook als het eigenlijk even niet uitkomt. We zijn open naar elkaar; we spreken elkaar ergens op aan als het nodig is. Dat wordt ook van ons verwacht. Wij zijn de specialisten, we krijgen alle ruimte om als experts mee te denken. Je kunt écht wat inbrengen, als onderdeel van het proces. Dat je overal bij betrokken wordt maakt het werken bij Salland Zorgverzekeraar gewoon heel erg leuk."

Ruim 17 jaar geleden stuurde Ellen een open sollicitatie. Ze was op zoek naar een administratieve functie bij een organisatie groot genoeg om van betekenis te zijn in de regio, maar klein genoeg om je collega’s écht te kennen.

Jos

Jos

"Samen met de andere functioneel beheerders ontzorg ik onze collega's, zodat zij het verschil kunnen maken voor onze verzekerden.

Zo was ik betrokken bij de eerste versie van de declaratie app van Salland Zorgverzekeringen. Dat maakt het indienen van een declaraties zoveel eenvoudiger voor een verzekerde. Inmiddels zijn we alweer vele ontwikkelingen verder. Ik ben er trots op bij een organisatie te werken waar de dienstverlening aan de klant centraal staat!

Flexibiliteit, nieuwsgierigheid en een flinke dosis humor zijn belangrijk. Ik ben hier niet dagen achter elkaar met een project bezig. Het ene moment werk ik rustig iets uit, het andere moment probeer ik een risico op een ICT- incident te voorkomen. Snel schakelen is dan nodig. Bovendien is nieuwsgierig zijn een goede eigenschap; inleven in de collega’s, achterhalen hoe een gebruikersorganisatie werkt, waar een probleem of risico zit en hoe je dit samen met een leverancier kunt ondervangen en oplossen.

En niet te vergeten: We houden hier wel van een beetje zelfspot en een goede grap."

Jos werkt al ruim 33 jaar bij ons en heeft in die tijd meerdere functies doorlopen. De functie die hij nu heeft is hem het meest op zijn lijf geschreven.