Overslaan naar content

Medewerker Klantcontact (24 - 34 uur)

Hybride
 • Deventer, Overijssel, Nederland
€ 2.314 - € 3.006 per maandKlantcontact

Functieomschrijving

Medewerker Klantcontact (24-34 uur per week)

Als medewerker Klantcontact ben jij hét eerste aanspreekpunt voor onze bestaande en toekomstige verzekerden. Samen met je collega's help je onze klanten bij het kiezen van het best passende verzekeringspakket en beantwoord je allerlei verzekeringsvragen, zoals “Krijg ik fysiotherapie vergoed?”, “Kan ik een betalingsregeling afspreken?" Of “Waar kan ik de zorgpas vinden?”.

Cliché, maar waar... geen dag is hetzelfde!

Om onze klanten goed en volledig te kunnen informeren is het belangrijk dat je kennis hebt van zorgverzekeringen. Daarom ga je op onze kosten het Wft-Zorg diploma halen.
Kennis is natuurlijk mooi, maar om klanten echt goed te helpen is het ook belangrijk dat je goed kan luisteren en de juiste vragen stelt om tot de kern te komen. Soms moet je net een stapje extra zetten omdat elke situatie anders is. Dat maakt ons werk leuk en zinvol.

Wat maakt jou de persoon die we zoeken?

 • Je hebt minimaal mbo 4 werk- en denkniveau of recent jouw hbo-diploma behaald;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal;
 • Je bent in het bezit van Wft Zorg of Wft Schade. Heb je deze niet? Dan mag je op onze kosten jouw Wft-diploma behalen;
 • Je beschikt over goede communicatieve- en schriftelijke vaardigheden.

Vereisten

Wat wij bieden jou?

 • Avonden en weekenden vrij! We zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08.00-18.00 uur bereikbaar voor onze klanten;
 • Een bruto maandsalaris van minimaal €2.314 tot maximaal €3.006 op basis van 34 uur per week;
 • Een Wft Zorg-diploma op onze kosten;
 • Een werkweek tussen de 24 en 34 uur per week met een contract van zeven maanden bij Salland Zorgverzekeraar (start na de zomer) en uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren

Ben je nieuwsgierig geworden? Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel of stuur een WhatsApp bericht naar Danielle 06- 86 86 53 26 of Nick 06-22 43 07 56. Direct solliciteren? Klik dan op ‘solliciteren’. 

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Meer weten over jouw toekomstige collega's en het opleidingstraject? 

Jouw collega's

Samen met afdeling Operations en afdeling Commercie maken wij onderdeel uit van Cluster Klant. Ieder heeft zijn eigen specialisatie, maar de lijnen zijn kort en dat maakt dat we echt hét verschil kunnen maken voor de klant. 

Werk is vooral leuk als het je energie oplevert en dat doen we door samen te werken in een gezellig team van ongeveer 28 collega’s. Laten we je voorstellen aan een paar collega's met wie je gaat samenwerken:

 • Mia, Medewerker Klantcontact. Mia werk al 8 jaar met veel plezier bij Salland Zorgverzekeringen. Ze is een echte allesweter en altijd bereid jouw vragen te beantwoorden, zodat je de klant nu en in de toekomst verder kunt helpen;
 • Merel, medewerker Klantcontact. Merel werkt 1,5 jaar bij Salland Zorgverzekeraar en heeft in die tijd al veel ervaring opgedaan. Ze is nieuwsgierig, vrolijk en maakt makkelijk contact met klanten.
 • Nick, Senior Medewerker Klantcontact. Nick houdt zich vooral bezig met de processen en systemen en is samen met de andere seniors verantwoordelijk voor de dagsturing.
 • Daniëlle, Manager Klantcontact. Daniëlle wordt door haar collega's omschreven als enthousiast, gedreven met oog voor iedereen. Een manager waarbij de deur altijd open staat.

Het opleidingstraject

Nog voordat je start, heb je regelmatig contact met Daniëlle, Manager Klantcontact. Zij moedigt je aan om je Wft Zorg te behalen en staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Henriëtte, onze opleider, zal jou en andere nieuwe collega’s klaarstomen voor de drukke periode die eraan gaat komen. De eerste 2 weken krijg je veel informatie over alle systemen, werkwijzen en processen. We zorgen voor voldoende afwisseling, dus regelmatig zul je ook op de afdeling komen en de andere collega’s ontmoeten.

Om klanten te mogen adviseren is een Wft Zorg-diploma verplicht. We adviseren je de Wft Zorg, uiteraard op onze kosten, vooraf te halen zodat jij je daarna kan focussen op de interne opleiding.

of