Overslaan naar content

Medewerker debiteuren (34 uren)

Hybride
  • Deventer, Overijssel, Nederland
€ 2.314 - € 3.006 per maandFinance

Functieomschrijving

Medewerker debiteuren (34 uur per week)
Ben jij onze proactieve Finance professional die samen met het team een bijdrage levert aan het betaalbaar houden van de zorg? Salland Zorgverzekeraar heeft een strategie uitgerold voor de periode van 2024 – 2028 waar blijvend optimaliseren een belangrijk onderdeel is. Jij kan daar een mooie bijdrage aan leveren door ons debiteurenbeheer verder te optimaliseren.


Wat ga je doen als medewerker debiteuren?
Als medewerker debiteuren zorg je er samen met je collega’s voor dat vorderingen tijdig worden geïnd. Dit kan gaan om openstaande bedragen van individuele verzekerden of premies die verschuldigd zijn voor collectiviteitscontracten. Het kan hierbij gaan om het verstrekken van informatie maar ook over het maken van betalingsafspraken over openstaande vorderingen. Deze klanten kunnen werkgevers zijn, maar ook bewindvoerders en incassopartijen. Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Verwerken van de ontvangen betalingen;
  • het afwikkelen van administratieve vragen van onze klanten;
  • het doorvoeren van procesverbeteringen o.a. in onze systemen;
  • onderhouden van contacten met klanten over openstaande vorderingen, zowel mondeling als schriftelijk.


Samen zorgen we voor leuk werk
Je bent onderdeel van het team debiteurenbeheer, dat samen met de Financiële Administratie onderdeel uitmaakt van het Finance-team. In dit team werken we met zes collega’s intensief samen en zijn er korte lijnen. Je collega’s zijn experts binnen hun vakgebied, ze brengen jou graag de fijne kneepjes van het debiteurenbeheer bij! We maken jouw werkomgeving nog leuker door regelmatig activiteiten te organiseren, waaronder een zomerfeest en natuurlijk de EK-poule.

Vereisten

Wat maakt jou de persoon die we zoeken?
Wij worden enthousiast als je een proactieve en resultaatgerichte houding mee brengt. Daarnaast ben je accuraat, gedreven en integer. Verder vragen wij van jou:

  • Mbo+ werk- en denkniveau of startende HBO’er;
  • financiële achtergrond en cijfermatig inzicht;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • ervaring met Debiteurenbeheer is een pré;
  • kennis van de (zorg)verzekeringsbranche is een pré.

Wat wij bieden
Je start bij ons met een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Het gaat om een functie, ingeschaald in schaal 6 conform de CAO Zorgverzekeraars. Dit is een bruto maandsalaris tussen de €2.314,- en €3.006,- per maand o.b.v. 34 uren.


Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn meer dan goed. Zo kennen we bijvoorbeeld een 13e maand, kom je in aanmerking voor korting op jouw zorgverzekering, zijn je werktijden flexibel en werken we hybride. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling, zo kun je o.a. gebruikmaken van een online opleidingsplatform.


Ben jij enthousiast geworden?
Reageer dan snel met jouw cv en motivatie! Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Paul van Engelen (Manager Finance) via 06-57240438 of Jeroen Jansen (HR) via 06-13246874.


Een pre-employment screening o.a. VOG maakt deel uit van de procedure.

of